Код: 5903416040187 Категории: , Етикет:

EVELINE BRAZILIAN BODY SHIMER СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ

150мл
Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “EVELINE BRAZILIAN BODY SHIMER СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

EVELINE BRAZILIAN BODY SHIMER СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ

Позволява да се насладите на красива, идеално озарена, гладка и хидратирана кожа. Обогатена формула с 5 масла, витамин Е и с хиляди златни, блестящи на слънчева светлина частици. Идеално се слива с кожата, придавайки й блясък, подобрявайки тена на кожата и перфектно прикрива всички несъвършенства.Позволява да се насладите на красива, идеално озарена, гладка и хидратирана кожа. Обогатена формула с 5 масла, витамин Е и с хиляди златни, блестящи на слънчева светлина частици. Идеално се слива с кожата, придавайки й блясък, подобрявайки тена на кожата и перфектно прикрива всички несъвършенства.Позволява да се насладите на красива, идеално озарена, гладка и хидратирана кожа. Обогатена формула с 5 масла, витамин Е и с хиляди златни, блестящи на слънчева светлина частици. Идеално се слива с кожата, придавайки й блясък, подобрявайки тена на кожата и перфектно прикрива всички несъвършенства.

Сатенената текстура се грижи за тялото, създавайки светлоотразителен ефект върху него. Не оставя мазен филм върху кожата и не цапа дрехите.

Приложение: разклатете преди употреба, след което нанесете малко количество от продукта върху ръцете или навлажнена четка, разнесете върху краката, ръцете и деколтето. Изчакайте няколко минути, докато блясъкът изсъхне върху кожата. Сатенената текстура се грижи за тялото, създавайки светлоотразителен ефект върху него. Не оставя мазен филм върху кожата и не цапа дрехите.