Код: 5903416029441 Категория: Етикет:

EVELINE RICH COCONUT МУЛТИ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО КОКОС

50мл
Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “EVELINE RICH COCONUT МУЛТИ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО КОКОС”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

EVELINE

RICH COCONUT МУЛТИ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С BIO КОКОС

Хидратиращият крем за лице е с концентрирана, веган формула, базирана на 97% съставки от естествен произход и органично кокосово масло.Възстановява нормалното ниво на хидратация на кожата, извеждайки естествения й блясък. Хидратиращият минерален коктейл ефективно минимизира симптомите на дразнене и зачервяване, повишава тонуса на кожата и намалява симптомите на умора. Благодарение на богатото съдържание на антиоксиданти, кожата възвръща еластичността и копринената си гладкост.

Органичното кокосово масло има интензивни хидратиращи свойства, осигуряващи хидролипиден баланс на кожата. Дълбоко подхранва и ревитализира кожата, като възвръща естествената и мекота и еластичност.

Екстрактът от морска сол е източник на минерали, като магнезий, калий, натрий и калций, които ефективно подсилват кожата.

Ациклираният малинов екстрат е получен в съответствие с философията за нулеви отпадъци. Богат е на хранителни вещества, перфектно регенерира и подобрява тонуса на кожата.

Каму каму – силно антиоксидира и благодарение на много високото съдържание на витамин С ефектно озарява кожата.

Хиалуроновата киселина е една от най-ефективните хидратиращи съставки в козметологията, прави кожата по-еластична и стегната, предотвратява образуването на малки бръчки.

Пробиотиците защитават естествения, уникален микробиом, който поддържа кожата в добро състояние.