Код: 5901643177089 Категории: , Етикет:

DERMEDIC MELUMIN ИЗСВЕТЛЯВАЩ ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 50+

Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “DERMEDIC MELUMIN ИЗСВЕТЛЯВАЩ ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 50+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

MELUMIN ИЗСВЕТЛЯВАЩ ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН КРЕМ SPF 50+

Предпазва от образуването на тъмни петна с различна етиология, изсветлява съществуващите хиперпигментационни петна и възстановява еднородния, здраво изглеждащ тeн на кожата.

Кремът осигурява интензивна защита срещу слънчева радиация – комплексът от SPF 50+ UV филтри осигурява много висока слънцезащита, предотвратявайки инициирането на пигментационни процеси в кожата в резултат на UV лъчение.

Формулата съдържа Melumin Tristage – иновативен комплекс, разработен от Института за научни изследвания и развитие Biogened и образуван от активните вещества със синергичен антипигментационен ефект: Lightderm®, Arbutin, липозомен витамин С и ниацинамид. Комплексът осигурява ефективна борба с хиперпигментацията от различен произход, като работи на три нива:

1. Инхибира синтеза и активността на тирозиназата – ензимът, необходим за образуването на меланин.

2. Ограничава броя на меланозомите – органели на меланоцитните клетки, чиято роля е синтезът и съхранението на меланин – пигментът, отговорен за развитието на хиперпигментацията.

3. Намалява трансфера на меланин към кератиноцити в епидермиса – области, където се развива хиперпигментация.

Добавеното кокосово масло във формулата хидратира и изглажда кожата.

Комбинацията от витамини Е и С предотвратява образуването на свободни радикали, има антиейдж ефект, ускорява процесите на регенерация на кожата, изравнява тeна на кожата и го прави сияен.

• Лунички • Слънчеви петна • Петна в следствие остаряване на кожата • Петна след акне • Хормонална и медикаментозна хиперпигментация, мелазма • Вяла и сива кожа

Препоръчва се за : дневна грижа за чувствителна кожа с тъмни петна с различна етиология, склонна към образуване на нови пигментационни следи.

Начин на употреба: нанасяйте сутрин върху почистеното лице, шия и деколте и оставете да попие.