Код: 5901643177102 Категории: , Етикет:

DERMEDIC MELUMIN КОНЦЕНТРИРАН НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ПЕТНА

Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “DERMEDIC MELUMIN КОНЦЕНТРИРАН НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ПЕТНА”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

MELUMIN КОНЦЕНТРИРАН НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ ПЕТНА

Интензивно озарява зоните на хиперпигментация, петна и неравномерност в цвета, предотвратява образуването на нови петна и стимулира регенеративните процеси.

Кремът съдържа папаин – ензим, принадлежащ към групата на протеазите, който нежно отстранява мъртвите епидермални клетки и стимулира епидермалната регенерация. При редовна употреба тенът изглежда по-ярък, по-равномерен и обезцветяването е по-малко видимо.

Формулата съдържа иновативен комплекс Melumin Tristage, който действа на множество нива благодарение на синергичния набор от депигментиращи съставки:

1. Арбутинът и витамин С инхибират активността на тирозиназата – ензим, необходим в процеса на образуване на меланин. В допълнение, Lightderm® инхибира синтеза на меланин.

2. Lightderm® ограничава броя на меланозомите – органели от меланоцитни клетки, отговорни за синтеза и съхранението на меланин.

3. Ниацинамидът намалява прехвърлянето на меланин към кератиноцити в епидермиса – области, където се развива хиперпигментация.

Благодарение на маслото от авокадо и кокосовото масло във формулата, кремът осигурява нощна регенерация, интензивно подхранване и хидратация на кожата. Маслото от шеа и витамин Е забавят стареенето на кожните клетки и предотвратяват образуването на свободни радикали, като по този начин помагат на кожата да запази младежкия си и сияен вид. Алантоинът предпазва от раздразнения.

• Лунички • Слънчеви петна •Петна в следствие на остаряване на кожата• Петна след акне • Хормонална и медикаментозна хиперпигментация, мелазма • Вяла и сива кожа

Препоръчва се за : нощна грижа за чувствителна кожа с тъмни петна с различна етиология, склонна към образуване на нови пигментационни следи.

Начин на употреба: нанасяйте вечер върху почистеното лице, шия и деколте и оставете да попие.