Код: 5901643170110 Категории: , Етикет:

DERMEDIC NORMACNE СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРИ РАЗШИРЕНИ ПОРИ

30мл
Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “DERMEDIC NORMACNE СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРИ РАЗШИРЕНИ ПОРИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

NORMACNE СЕРУМ ПРИ РАЗШИРЕНИ ПОРИ

Видимо намалява разширените пори с до 62% (при редовна употреба в продължение на 4 седмици) – p-Refinyl ограничава деформацията и отварянето на порите чрез укрепване на колагеновата структура на епидермиса. Укрепвайки стените на порите, той изглажда кожата, като също намаля не естетичният блясък. Кожата става по-равномерна и гладка.

Ограничава производството на себум – поради комплекса AC.NET производството на себум е ограничено и кератозата намалена.

Възстановява здравословния вид на кожата – активен комплекс от AHA и L-аргининова киселина озарява кожата, премахва мъртвите клетки на епидермиса, изравнява малки неравности, придавайки на кожата гладък вид.

Осигурява правилната хидратация чрез съдържанието на глицерин, който прониква в по-дълбоките слоеве на роговия слой и така остава в кожата и свързва молекулите на водата за около 24 часа. В резултат на това изглажда кожата, подобрява нейната еластичност и помага за правилното регулиране на процеса на регенерация на епидермиса.

Има антибактериални свойства – серумът подобрява състоянието на кожата, хидратира я в дълбочина, стимулира регенерацията и успокоява раздразненията.

Видимо намалява разширените пори

Ограничава себимната секреция

Некомедогенно

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА: ежедневна грижа за мазна и комбинирана кожа, склонна към разширени пори.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: нанесете продукта върху засегнатата кожа и оставете да се абсорбира.

ХИПОАЛЕРГЕНЕН