Код: 5907609399564 Категория: Етикет:

EVELINE ARGAN OIL СТЯГАЩ И ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО

350мл
Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “EVELINE ARGAN OIL СТЯГАЩ И ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

ARGAN OIL СТЯГАЩ И ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО

СТЯГАЩ И ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО е посветен на интензивната грижа за чувствителна и склонна към загуба на стегнатост кожа. Той перфектно подсилва структурата на кожата, възстановявайки нейната плътност и еластичност. Идеално укрепва, оформя, хидратира и подхранва, осигурявайки комплексна грижа за кожата.

Иновативните активни съставки на лосиона, концентрирани в VITAL LIFT FIRMING COMPLEX ™ подобряват външния вид на кожата, подчертавайки нейната естествена красота.

Копринената формула на лосиона му позволява перфектно разнасяне и незабавно попиване, оставяйки кожата видимо по-красива, по-стегната и копринено гладка.

Аргановото масло перфектно подобрява твърдостта и еластичността на кожата, както и интензивно подхранва и регенерира.

Високото съдържание на витамини и микроелементи, ценни за кожата, помага на кожата да възвърне красивия си вид, еластичност и копринена гладкост.

Маслото от макадамия има интензивно стягащи свойства, придава на кожата стегнат вид, активира растежа на клетките, стимулира микроциркулацията, улеснява отстраняването на токсините, намиращи се в подкожната тъкан.

Хиалуроновата киселина дълготрайно жидратира кожата и възстановява нейната еластичност . Той запълва неравностите на кожата отвътре, осигурявайки перфектен ефект на повдигане и оформяне.

Маслото от ший е естествен източник на ретинол, който има изключителни свойства за възстановяване и подобряване на състоянието на кожата.

Водораслите Laminaria поддържат синтеза на колаген и ускоряват клетъчното обновяване.

Приложение:

Всяка сутрин и вечер нанасяйте лосиона върху кожата, като извършвате стимулиращ масаж с кръгови движения.