Код: 5901761967623 Категория: Етикет:

EVELINE ДЕПИЛИРАЩ КРЕМ ACTIVE EPIL С АЛОЕ 3В1 ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “EVELINE ДЕПИЛИРАЩ КРЕМ ACTIVE EPIL С АЛОЕ 3В1 ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

ДЕПИЛИРАЩ КРЕМ ACTIVE EPIL С АЛОЕ 3В1 ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ПОДМИШНИЦИ, РЪЦЕ И БИКИНИ

– Експресно действие

– Забавяне на растежа на космите

– Интензивно хидратиране и регенерация

ПРИЛОЖЕНИЕ:

• С помощта на шпатула нанесете препарата като равномерно покритие върху онези части на тялото, от които искате да премахнете космите. Не търкайте.

• Оставете върху кожата за 3 минути, след което с помощта на шпатулата внимателно отстранете крема от малка част от кожата. Ако космите се отстраняват лесно от кожата, отстранете останалата част от крема с шпатулата . Ако космите все още не се отстраняват лесно, оставете крема върху кожата, но не по-дълго от 10 минути от началото на нанасянето.

• Остатъците от депилиращия крем могат да бъдат отстранени с влажна гъба, след това изплакнете кожата с топла вода (без сапун) и изсушете.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Преди първото приложение на препарата е необходимо да се направи алергичен тест: нанесете крема върху малка част от кожата, изчакайте няколко минути и изплакнете. Освен ако не се развие алергична реакция на мястото на приложение в рамките на 24 часа, можете да използвате крема. В рамките на 24 часа след депилацията не използвайте дезодоранти и антиперспиранти върху депилираните зони. Избягвайте слънчеви бани. Основните съставки на крема са солите на тиогликолевата киселина и алкализиращ агент. Избягвайте контакт с очите. Ако кремът попадне в очите, веднага ги изплакнете с много вода и се консултирайте с лекар.