Код: 5907609397645 Категории: , Етикет:

EVELINE LACTIMED ИНТИМЕН ГЕЛ ПРИ РАЗДРАЗНЕНИЯ

250мл
Kоличество
Рейтинг
Добави рейтинг
Бъдете първият написал отзив за “EVELINE LACTIMED ИНТИМЕН ГЕЛ ПРИ РАЗДРАЗНЕНИЯ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Описание на продукта

ГИНЕКОЛОГИЧЕН ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА СРЕЩУ РАЗДРАЗНЕНИЯ

3в1

Предотвратява инфекции

Възстановява естествения баланс на pH

Оставя усещане за свежест

ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА МЛЕЧНА КИСЕЛИНА

Ниско рН 3,5

Разработен в сътрудничество с гинеколози

Иновативната технология

Protect & Care Expert ™ възстановява физиологичното рН на интимните части, успокоява раздразненията и осигурява изключително усещане за свежест и комфорт!

ИНОВАЦИОННА КОМБИНАЦИЯ НА МЛЕЧНА КИСЕЛИНА И ЕКОДЕРМИН ™

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА

• Поддържа pH на физиологично ниво

• Предотвратява дразнене и зачервяване

ECODERMINE ™

• Възстановява правилната микрофлора на интимните зони

• Предотвратява развитието на бактерии

LactaMED ™ гинекологичен гел за интимна хигиена е разработен специално за ежедневна грижа и хигиена на интимните зони на жените, също с чувствителна, алергична и склонна към раздразнения кожа. Иновативна формула, богата на усъвършенствани активни съставки, действаща в синергия с млечна киселина, Ecodermine ™ и екстракт от невен, интензивно хидратира и неутрализира неприятната миризма, осигурявайки усещане за свежест, чистота и комфорт през целия ден.

Възстановява естествената микрофлора на интимните зони, стимулира растежа на полезна бактериална флора, която предотвратява развитието на патогенни микроорганизми. Намалява риска от инфекции и възпаления. Перфектно успокоява всяко дразнене и зачервяване. Гелът изключително нежно измива интимните зони, без да засяга естествената хидролипидна бариера. Благодарение на ниското рН 3,5 и високото съдържание на естествена млечна киселина, ефективно и нежно спомага за възстановяването на ph баланса на интимните зони

.

EcodermineTM защитава и избирателно възстановява естествената екосистема на интимните части на епидермиса и лигавицата. Насърчава растежа на физиологичната, благоприятна бактериална флора, преодолявайки усещането за сухота и дразнене. Унищожава и предотвратява развитието на бактерии, намалявайки риска от инфекции, възпаления и раздразнения.

Млечна киселина – естествена съставка на интимните зони на жената, поддържа киселинността на интимните зони на подходящо ниво и поддържа естествените защитни механизми на тялото срещу раздразнения, бактериални и гъбични инфекции. Неутрализира неприятната миризма, намалявайки чувството на дискомфорт.

Екстрактът от невен стимулира процесите на обновяване на епидермиса, ускорява регенерацията на тъканите и микротравмите. Поддържа естествени защитни механизми, предотвратявайки неблагоприятни промени в лигавицата. Има противовъзпалително, противогъбично и антибактериално действие.

D-пантенолът и алантоинът интензивно хидратират и предотвратяват сухотата на епидермиса и лигавицата. Перфектно успокоява всяко дразнене, причинено и от дразнещото и изсушаващо действие на традиционните сапуни.

Показания за употреба:

LactaMED ™ гел се препоръчва за грижа за интимни зони за жени на всяка възраст, също по време на бременност и след раждане. Редовното прилагане на гела предотвратява инфекции в интимните зони, раздразнения и лезии. Препоръчва се особено при дискомфорт, причинен от киселинен дисбаланс на интимните зони, като: по време на менструация, след физическо усилие, по време на антибиотично лечение и контрацепция.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Малко количество от гела се поставя върху влажната кожа на интимните части, след което се изплаква обилно с хладка вода.